CIA'in Resmi ınstagram hesabı açılıyor!
-->

CIA'in Resmi ınstagram hesabı açılıyor!





Amerika Birleşik Devletleri Merkezi İstihbarat Ajansı yakın bir zamanda Instagram hesabı açacak. CIA Başkanı Gina Haspel hesabın açılmasında ve yönetilmesinde önemli rol alacak.


CIA Instagram ile ortak çalışıyor! 

Perşembe günü CIA Başkanı Gina Haspel Alabama'daki Auburn Üniversitesi'nde öğrencilere yaptığı konuşmada şunlardan bahsetti, CIA'in Instagram'da bir varlığı olacağından bahsetti.Ajanslarının Twitter hesabına sahip olduğunu da belirten Haspel, gençlerle iletişim kurmak için bunun iyi bir yöntem olduğundan söz etti.
Hesabın ne zaman açılacağı ve neye yönelik olacağı hakkında somut bir bilgi yok.
Ancak Mashable'ye göre hesabın amacı gençlerin ilgisini çekme yönünde olacak.

Bir Instagram sözcüsü konuyla alakalı yaptığı açıklamada: "Ekibimiz CIA ile birlikte bir çok konuda ortak çalışıyor. Onlara Instagram hesabı açma ve detaylı kullanımı hakkında rapor vereceğiz" dedi.


CIA'in Resmi ınstagram hesabı açılıyor!
CIA'in Resmi ınstagram hesabı açılıyor!


Bir sosyal medya uygulamasının federal bir istihbarat teşkilatı ile çalışması biraz sıradışı görülse de, bu durum ilk değil. Daha önce CIA, facebook ile de ortak çalıştığını açıklamıştı. Facebook, konu ile ilgili açıklama yapıp ortak çalıştıklarını doğrulamıştı. Facebook haricinde Twitter'da sosyal medya hesapları konusunda CIA ve FBI ile ortak çalışmıştı.

FBI ve TSA gibi diğer amerika Birleşik Devletleri federal kurumlarının da Instagram hesabları var ve aktif olarak gönderi paylaşılıyor. TSA , insanların havalimanında unuttuğu eşyaları için pek popüler değil ama FBI bir çok güncel konu hakkında bilgi sunduğundan ve eğlenceli icerikler paylaştığından takipçi sayısı hayli bir fazla.

  • 0 Blogger
  • Google+
  • Facebook
  • Disqus

Henüz Yorum Yok

Yorum Gönder

comments powered by Disqus

Yayın Üstü Sponsor Reklam

Yayın Ortası Sponsor Reklam