32 TL’ye satılan oyun tamamiyle bedava oldu!
-->

32 TL’ye satılan oyun tamamiyle bedava oldu!

Son vakitlerde ciddi ataklar yaparak çoğu kullanıcıyı kendine çeken Epic Games Store bedava oyun kampanyalarına sürat kesmeden devam ediyor.  


Epic Games Store bedava oyun dağıtmaya devam ediyor!
Steam‘a rakip olarak pazara yayılan Epic Games Store, oyuncuların yüzünü güldürmeye devam ediyor. Daha eskiden de bedava oyun kampanyaları ile gündeme gelen Epic Games Store şimdi de 32 TL‘ye satılan serüven oyunu  Thimbleweed Park’ı kısa süreliğine tamamiyle bedava duruma getirdi.

7 Mart‘a kadar bedava olarak dağıtılacak olan Thimbleweed Park ile oyuncuları bambaşka bir serüven bekliyor. Söz hususu oyunun hikayesinden kısaca bahsedecek olursak, Thimbleweed Park’ın 1987 senesinde geçtiğini görüyoruz.

Oyundaki amacımız ise kasabada yaşanan bir grup esrarengiz hadiseleri ve cinayetleri çözmek. Eğlenceli ve bir o kadar komik yapısıyla ön plana çıkmayı başaran Thimbleweed Park‘a tamamiyle bedava olmak istiyorsanız, yapmanız gerekenleri derhal açıklayalım. 


32 TL’ye satılan oyun tamamiyle bedava oldu!
32 TL’ye satılan oyun tamamiyle bedava oldu! 
 
Söz hususu oyuna tamamiyle bedava olarak sahip olmak amacıyla buraya tıklayınız. Daha ardından karşısına çıkan pencereden derhal yukarıdaki görselden de görebileceğiniz gibi, ÜCRETSİZ opsiyonuna tıklayın.

Bu işlemleri yaptıktan sonra, Epic Games Store‘da 32 TL’ye satılan oyunu bedava olarak kütüphanenize ekleyebiliyorsunuz. Bunun haricinde ise, söz hususu oyunu, bilgisayarınızda yüklü olan Epic Games Store programı üzerinden de aynı işlemleri uygulayarak kütüphanenize tamamiyle bedava olarak ekleyebilirsiniz.

Bunun haricinde bir ileri bedava oyunda belli oldu. Epic Games doğrulusunda oluşturulan açıklama ile beraber, 7-21 Mart tarihleri arasında Slime Rancher oyunu da tamamiyle bedava olarak oyunculara sunulacağı 

  • 0 Blogger
  • Google+
  • Facebook
  • Disqus

Henüz Yorum Yok

Yorum Gönder

comments powered by Disqus

Yayın Üstü Sponsor Reklam

Yayın Ortası Sponsor Reklam