Transformers Serisinin Yeni Filmi Bumblebee
-->

Transformers Serisinin Yeni Filmi Bumblebee

Michael Bay’in patlamalar ve fan servisleri arasında robotları dövüştürdüğü film serisinin resmen sona erdiği ve Bumblebee filmiyle beraber yeni serinin başladığı açıklandı. 


Transformers, Japonya’dan alınan oyuncakların Amerika’ya satılması için Hasbro tarafından ortaya çıkartılmış bir marka. Döneminin neredeyse tüm oyuncak serileri gibi çizgi filmlerle tanıtılan bu oyuncak serisi, zaman içinde fenomen haline geldi. 
Transformers Serisinin Yeni Filmi  Bumblebee
Transformers Serisinin Yeni Filmi  Bumblebee
Hasbro, New York Oyuncak Fuarı 2019’da yaptığı açıklamada, filmin “yeni bir hikaye anlatım evreni” olduğunu ifade etti. 

Film 2018 yılının Aralık ayında vizyona girmişti. Her ne kadar filmin tanıtımlarında Bumblebee’nin Michael Bay’in serisine ait bir yan film/geçmiş filmi olduğu söylense de serinin hayranları arasında Bumblee’nin aslında seriyi tekrar başlatacak bir film olduğu söyleniyordu. Sonuç itibarı ile serinin hayranları haklı çıktı.
Transformers Serisinin Yeni Filmi  Bumblebee
Transformers Serisinin Yeni Filmi  Bumblebee
 Film yapımcısı olan Lorenzo Di Bonaventura, bu yıl yaptığı açıklamalada yeni filmler geleceğini belirtmişti. Bumblebee’nin başarısı, yeni serinin de yolunu açmış oldu. 

Bonaventura, amaçları arasında filme yeni aileler katmak olduğunu açıklamıştı. Yapımcı, görevleri arasında seriyi terk eden veya seriyle hiç tanışmamış insanları da seriye çekmek olduğunu ve bunda da etkin olduklarını açıkladı. Bonaventura, amaçlarını ana hayran kitlesini mutlu edecek bir film çekmek yalnız yeni kitleleri de seriye kazandırmak olarak açıklıyor. 

Bumblebee toplamda 458 milyon doların üstünde bir kazanç elde ederken eleştirmenlerden de olumlu yorumlar aldı. Rotten Tomatoes’da puanı %93 olan film, bütün seride “çürük” olmayan tek film halinde.

 
Serinin geleceği ile ilgili çok fazla bilgi olmasa da Bonaventura bir Optimus Prime filmi yapmayı istiyor.

Bumblebee filmi 19 Mart’ta dijital olarak satışa sunulacak. Ardından da 2 Nisan’da 4K Ultra HD, Blu-ray ve DVD satışları gelecek.

  • 0 Blogger
  • Google+
  • Facebook
  • Disqus

Henüz Yorum Yok

Yorum Gönder

comments powered by Disqus

Yayın Üstü Sponsor Reklam

Yayın Ortası Sponsor Reklam