Vodafone TV, 3 Ünlü YouTube Kanalını bünyesine kattı
-->

Vodafone TV, 3 Ünlü YouTube Kanalını bünyesine kattı

Televizyon ve internet yayınlarını tek bir potada eritmeyi hedefleyen Vodafone TV, dünyaca ünlü 3 önemli kanalla anlaşmaya vardı. 


Vodafone TV, yeni dönemde üç farklı kanalda üç farklı dünyaca ünlü YouTube ve sosyal medya kanalına ev sahipliği yapacak. Vodafone TV kullanıcıları, şayet Full Paket sahibiyse bu kanalları izlerken internet paketlerinden yememiş olacaklar.

Vodafone'un TV'ye Gelen Dünyaca Ünlü Kanallar

91. Kanal - People Are Awesome
92. Kanal - The Pet Collective
93. Kanal - Fail Army

Vodafone TV, 3 Ünlü YouTube Kanalını bünyesine kattı
Vodafone TV, 3 Ünlü YouTube Kanalını bünyesine kattı 
People Are Awesome, insanların yaptığı sıra dışı şeyleri, sınırlarını zorlayanları ele alıyor. The Pet Collective, dünyanın en keyifli hayvanlarını ayağınıza getiriyor. Son olarak Fail Army ise isminden de anlayabileceğiniz üzere en komik ve keyifli 'fail' videolarını sizlerle buluşturuyor.

Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Engin Aksoy, konuy ile ilgili şöyle dedi:

"Vodafone TV servisimizle Türkiye'nin dört bir yanısıra müşterilerimize kaliteli TV ve video içeriğini nettisiz olarak ve makul fiyatla sunuyoruz. Bu kapsamda, bütün dünyanın merakla takip ettiği ‘People Are Awesome', ‘The Pet Collective' ve ‘Fail Army' sosyal medya hesapları lineer yayınlarıyla Türkiye'de ilk kez ve yalnızca Vodafone TV'de olacak. İzleyicilerimize, sıra dışı işler yapan insanların hikâyelerinden sevimli hayvan dostlarımızın en komik videolarına kadar çeşitlenen renkli bir içerik yelpazesi sunacağız. Vodafone olarak, geleceğin heyecan verici dünyasına müşterilerimizle beraber hazırlanırken onlara yenilikçi ve zenginleştirilmiş içerik servisleri sunmaya devam edeceğiz"
  • 0 Blogger
  • Google+
  • Facebook
  • Disqus

Henüz Yorum Yok

Yorum Gönder

comments powered by Disqus

Yayın Üstü Sponsor Reklam

Yayın Ortası Sponsor Reklam