Watch Dogs 3 hakkında yeni bilgiler!
-->

Watch Dogs 3 hakkında yeni bilgiler!


Dünyanın en büyük oyun haber siteleri arasında yer alan Kotaku, Watch Dogs 3 ile ilgili bir rapor hazırladı. Raporda Watch Dogs 3 oyununun nerede geçeceği, muhtemel çıkış tarihi belli oldu.

Watch Dogs 3 2019 Yılında gelebilir!
Hazırlanan rapora göre, oyun İngiltere’nin Londra kentinde geçecek. Bunun tek kanıtı sayılabilecek neden ise Kotaku’nun yayınladığı rapor değil. Olayın daha da öncesi bulunmakta. 


Watch Dogs 3 2019 Yılında gelebilir
Watch Dogs 3 2019 Yılında gelebilir




Watch Dogs 2 genel anlamda oyuncular tarafından oldukça beğenilmiş, güzel puanlar almayı başarmıştı. Başarılı satış rakamlarına da ulaşan oyunda en beğenilmeyen kısım ise oyunun son bölmü olmuştu. Bunun üzerine Ubisoft, ilginç bir hamle yaparak oyunun son bölümünü değiştirdi. Oyunun değişen sonunda, son bölümde, bir koordinat göze çarpıyordu. Koordinat incelendiğinde ise bunun Londra’da bir nokta olduğu ortaya çıktı. Bu koordinat, Kotaku’nun raporunu da doğrular nitelikte.

Aynı zamanda Kotaku’ya göre watch dogs 3’de sadece küçük silahlar ve yakın dövüş olacak. Kotaku, bunun ateşli silahların İngiltere’de, Amerika Birleşik Devletleri’nde olduğu kadar yaygın olmamasından kaynaklanacağını söylüyor.
Yayınlanan raporda ayrıca bir de olası tarih verildi. Assassin’s Creed’in yeni oyununun 2020’de çıkacağı belirtilen raporda bu nedenle Watch Dogs 3 oyununun bu yıl içerisinde, yakın zamanda gelebileceği söylendi. Oyunun, önümüzdeki E3 konferansında tanıtılması bekleniyor.


  • 0 Blogger
  • Google+
  • Facebook
  • Disqus

Henüz Yorum Yok

Yorum Gönder

comments powered by Disqus

Yayın Üstü Sponsor Reklam

Yayın Ortası Sponsor Reklam